Automatisch roosters genereren

Wanneerwerkik.nl is de oplossing voor vele restaurants, cafe’s en hotels. Voor menig horecabaas is de komst van deze website een verademing. Het programma neemt namelijk de taak over van het maken van roosters. Managers ervaren het inroosteren als een vervelende klus

en hebben het over het algemeen druk genoeg met andere dingen. In het systeem zit een algoritme dat roosters genereert. Aan de hand van beschikbaarheid van het personeel wordt het rooster nu automatisch ingevuld. Een feest voor de manager en het personeel!

De applicatie

Wanneerwerkik is een inrooster systeem. Het systeem genereert roosters voor bedrijven met veel flexwerkers en bijbehorende variabele werktijden. De horeca is uitgesproken een sector die te maken heeft met variabele werktijden. Deze sector is dan ook erg blij met de komst van de applicatie. Tevens is het rooster inzichtelijk geworden. Het personeel kan nu online ruilverzoeken versturen naar collega’s. Het rooster is op deze manier altijd actueel en up-to-date. Kortom, een hoop meer lachende gezichten op de werkvloer!

Algoritme

Het algoritme is het brein van de applicatie en het geheim van de smid. Deze module koppelt het het aanbod van de werknemers aan de wensen van de werkgever. Dit gebeurt aan de hand van vele criteria die het menselijke brein hoofdpijn zouden bezorgen. Uit de vaak miljoenen mogelijkheden maakt het systeem het meest efficiënte rooster! Het algoritme levert zo een tijdsbesparing op van 80% ten opzichte van het ouderwetse inroosteren.

“In samenwerking met WebFlight is het gelukt om in notime de grootste affiliate website van Nederland te bouwen”

Jochem Vroom – Partner Imbull

We’re
close by

WebFlight
+31 (0) 20 30 80 319
info@web-flight.nl
Skype: webflight

Ready to lift your company?

Fotografie:  Folkert Gorter