Markthal Rotterdam, the online experience

De Markthal Rotterdam is momenteel de grootste bouwput van Nederland. Later dit jaar zal het de eerste overdekte marktvloer van Nederland worden. Een prestigieus project waarbij de stad Rotterdam verder aan internationale allure zal winnen. Het is een overdekte markt met in de boog ruimte voor woningen.

Provast, de projectontwikkelaar, heeft WebFlight benaderd om een online experience te maken die net zo spectaculair en vernieuwend moet worden als de uitvoering van de markthal zelf. Een bijzonder uitdagende en mooie opdracht waar WebFlight zich inmiddels vol overgave op heeft gestort.

Experience

Op de bouwlocatie aan de Blaak staat een schaalmodel van de Markthal. De Markthal is in het klein (1 op 10) gebouwd en dit vormt tevens het informatiecentrum. Ook wel aangeduid als de markthal experience. De opdracht luidt om éénzelfde experience op het web te creëren.

Laatste technologieën

De Markthal Rotterdam is een innoverend project. Op een indrukwekkende wijze worden wonen, winkelen en werken gecombineerd. Om de website net zo innovatief en succesvol te maken als de markthal zelf maken wij gebruik van een aantal specifieke technieken zoals Responsive, Parallax en One page scroll. Dit zijn beproefde technieken waar wij geruime ervaring mee hebben. Het verleden heeft geleerd dat het gebruik van deze technieken het verschil kunnen maken.

“WebFlight combineert een creatieve visie met een professionele benadering. Sterk in het neerzetten van krachtige websites door middel van originele, verfrissende ideeën waarbij de wens van de klant nooit uit het oog wordt verloren.”

Niek Roet – Provast

We’re
close by

WebFlight
+31 (0) 20 30 80 319
info@web-flight.nl
Skype: webflight

Ready to lift your company?

Fotografie:  Folkert Gorter