• webflight-cases

Mamaplaats, Dé blogsite voor en door moeders

Mamaplaats is een blog voor en door moeders. Via deze community website kunnen moeders ervaringen met elkaar uitwisselen. De website richt zicht op

vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of kinderen hebben in de leeftijdscategorie van 0 tot 12 jaar.

Het beginpunt

De oude website van Mamaplaats is verouderd en daarom aan vervanging toe. Mamaplaats wilde de bezem door de organisatie halen en weer tegemoet komen aan de wensen van haar bezoekers. Kortom, het was tijd om te innoveren in de moedermarkt. Voor een goede website zijn snelheid en overzichtelijkheid onontbeerlijk. WebFlight heeft ervoor kunnen zorgen dat Mamaplaats in deze wensen is voorzien.

Multi device

Het was voor ons direct duidelijk dat het nieuwe webdesign responsive zou moeten zijn. Dit houdt in dat gebruikers op meerdere apparaten de website kunnen raadplegen. Inmiddels is Mamaplaats zowel op de computer als relaxt op de bank met een iPad of smartphone in de hand te lezen.

Mama blogger

Moeders kunnen bij Mamaplaats een eigen account aanmaken. Met dit account kunnen zij op het blog berichten schrijven, ervaringen uitwisselen, prangende vragen stellen aan andere moeders en last but not least: meedoen aan diverse mooie acties, zoals aan winacties en fotowedstrijden. Moeders kunnen verder van extra voordelen profiteren bij het aanmaken van een eigen account.

“Web-flight werkt niet als een traditionele ‘leverancier’. Door hun aanpak heb je het gevoel dat het extra teamleden zijn. Door hun expertise en toewijding zijn we onze platformen flink aan het verbeteren”

Rik van Elk – Partner Mamaplaats.nl

We’re
close by

WebFlight
+31 (0) 20 30 80 319
info@web-flight.nl
Skype: webflight

Ready to lift your company?

Fotografie:  Folkert Gorter