Kortingscode.nl, de grootste affiliate website van Nederland

De applicatie Kortingscode.nl is eigendom van Imbull. Imbull is een online marketing bureau opgericht in 2008. Imbull heeft 3 platformen, waaronder Flipit en Kortingscode. Beide ontwikkeld door WebFlight.

Met 1.8 Miljoen bezoekers over de afgelopen maand over de verschillende platformen is Imbull de grootste affiliate marketeer van Nederland.

Beste kortingscodes van Nederland

Begin 2013 heeft Imbull WebFlight benaderd om Kortingscode.nl te ontwikkelen. In nog geen jaar tijd is het ons als team gelukt om de grootste kortingscode website van Nederland van de grond te krijgen. Inmiddels werken voor deze website 32 man die dagelijks hun ziel en zaligheid in de strijd gooien om de beste en meest exclusieve kortingscodes te vinden. Bij het platform van Kortingscode.nl zijn momenteel meer dan 4000 webshops aangesloten.

Website van het jaar

Kortingscode.nl is genomineerd in de categorie e-commerce. Binnen deze categorie mocht Kortingscode.nl de strijd aanbinden met bekende websites als Bol.com, Coolbue, Groupon, iBood, Marktplaats en Wehkamp.

De website van het jaar verkiezing is de grootste publieksprijs voor websites binnen Nederland. De twee belangrijkste criteria hierbij zijn ontegenzeggelijk de inhoud en kwaliteit van de website. Op beide fronten scoorde Kortingscode.nl uitmuntend.

Naast de nominatie voor website van het jaar heeft Kortingscode.nl in 2013 de Affiliate Award gewonnen. Dit is de belangrijkste prijs binnen de affiliate marketing. Het oordeel van de jury luidde als volgt: “Kortingscode.nl is een publisher die in zijn segment alles eruit haalt wat erin zit, op een ter zake buitengewoon kundige manier”.

“Webflight.nl heeft onze portals een stap verder geholpen in één van de meest competitieve markten van de wereld. Zonder deze partners was dit niet gelukt.”

Jochem Vroom – Partner Imbull

We’re
close by

WebFlight
+31 (0) 20 30 80 319
info@web-flight.nl
Skype: webflight

Ready to lift your company?

Fotografie:  Folkert Gorter