Flipit.com, your global couponing partner

De applicatie Flipit.com is eigendom van Imbull. Imbull is een online marketing bureau dat zijn levenslicht zag in 2008. Imbull beschikt over 3 platformen waaronder Flipit en Kortingscode. Laatstgenoemde applicaties zijn van A tot en met Z door WebFlight ontwikkeld.

De laatste maand bezochten maar liefst 1.8 miljoen mensen de verschillende platformen. Dit heeft ertoe geleid dat Imbull zich de grootste affiliate marketeer van Nederland mag noemen.

De applicatie

Flipit.com is hét internationale coupon platform van de wereld. Het platform is momenteel in 18 landen te bereiken. De verwachting is dat dit binnen korte tijd uitgroeit naar 25+ landen. Het onderscheidende vermogen van Flipit.com is dat de website in de plaatselijke taal is opgesteld. Door de lokale binding en het toenemende bereik heeft Flipit.com in meerdere landen kunnen uitgroeien tot de beste uitgeverij van kortingscodes.
Via een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk admin panel zijn alle verschillende landen te beheren.

Snelheid

Binnen de affiliate marketing is snelheid uitermate belangrijk. De laadsnelheid van Flipit.com en Kortingscode.nl bevond zich op een bijzonder laag niveau toen de beide platformen besloten bij WebFlight aan de bel te trekken. Inmiddels is de website met een laadsnelheid van 413ms sneller dan 98% van alle andere websites.
Tijdens een gesprek lichten wij graag toe hoe WebFlight tot dit resultaat heeft kunnen komen. Systematisch en nauwkeurig zullen wij met u bespreken hoe het gewenste resultaat bereikt kan worden. In alle stadia van het proces kunt u bij ons rekenen op kwaliteit, toewijding en heldere communicatie. Deze kernwaarden hebben zich tot steunpilaren van ons bedrijf ontwikkeld.
Test het zelf

“Webflight.nl heeft onze portals een stap verder geholpen in één van de meest competitieve markten van de wereld. Zonder deze partners was dit niet gelukt.”

Jochem Vroom – Partner Imbull

We’re
close by

WebFlight
+31 (0) 20 30 80 319
info@web-flight.nl
Skype: webflight

Ready to lift your company?

Fotografie:  Folkert Gorter