Het Beleggingsinstituut, Wij ontwikkelen uw vermogen

Het Beleggingsinstituut is hét opleidingscentrum om te leren beleggen. Van beginner tot expert kan men voor trainingen terecht bij het Beleggingsinstituut. Naast fysieke trainingen wordt er een online beleggersabonnement aangeboden met de beste en meest recente strategieën en trades.

Deze strategieën en trades worden duidelijk uitgelegd, zodat de cursist ook echt wat kan leren. Altijd al een topbelegger willen worden? Aarzel dan niet en volg trainingen bij het Beleggersinstituut.

Beleggersabonnement

Naast de fysieke trainingen biedt het Beleggingsinstituut het Beleggersabonnement aan. Als men dit product af neemt via de website wordt automatisch toegang verkregen tot het abonnement. Dit bestaat uit een dashboard met de laatste trades, strategieën, marktupdates en overig relevante nieuws. In één oog opslag beschikt men nu over de belangrijkste informatie om razendsnel op de laatste ontwikkelingen te kunnen anticiperen.
Door dieper in de applicatie te duiken komt de gebruiker bij de uitvoerige uitleg van de verschillende trades en strategieën.

Trainingen

Zowel voor abonnees als voor eenmalige bezoekers is het nu mogelijk om trainingen te volgen via de website. Aan de achterkant van de website wordt automatisch een presentielijst gepresenteerd met aanwezigen. Alle betalingen en afhandelingen lopen via de website.

“WebFlight heeft ons geholpen om onze offline business online te krijgen. “

Tom Brouwers – Het Beleggingsinstituut

We’re
close by

WebFlight
+31 (0) 20 30 80 319
info@web-flight.nl
Skype: webflight

Ready to lift your company?

Fotografie:  Folkert Gorter